Werken bij

Ulamo Groep staat voor kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat zijn ook de waarden waarin onze medewerkers zich herkennen.
Ulamo Groep bestaat uit Ulamo Metaal, Ulamo Coating en Sentimo. Bij de drie bedrijven werken zo’n 185 medewerkers.

Word jij een collega?

Wij maken graag kennis met enthousiaste mensen die ons bedrijf willen versterken. Ben jij iemand die zich volledig wil inzetten en een bijdrage wil leveren aan de groei van een van onze betrouwbare, degelijke, gezellige en innovatieve bedrijven?

Nieuwsgierig?

Bekijk dan direct de vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een open sollicitatie kun je sturen naar Carola Steentjes; c.steentjes@ulamo.nl
De Ulamo Groep neemt deel aan de Innovatiehub ICER.

Wat is Innovatiehub ICER?

In de Innovatiehub ICER werken zes Achterhoekse bedrijven intensief samen met studenten aan verbeter- en innovatieprojecten. De zes bedrijven zijn: Civon, Metaflex Doors, Ottevanger Milling Engineers, Stanstechniek Gaanderen BV en Ulamo Groep. Het doel van Innovatiehub ICER? In een creatieve omgeving ervaring koppelen aan up-to-date kennis om zo actiever te verbeteren en sterker te innoveren.

Meer lezen over afstudeer- en stagemogelijkheden binnen ICER? Ga naar innovatiehub.com of neem contact op met Carola Steentjes. Bel 0315 688 688 of e-mail: c.steentjes@ulamo.nl.

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.