Skip to main

Werken bij Ulamo

Een familiebedrijf waar je met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden het beste uit jezelf én je vak kunt halen.

Open sollicitatie
Scroll

We hebben 4 vacatures beschikbaar

Nikécreatief Ulamo December2022 81 (Groot)
Samenwerken, resultaatgerichtheid, veranderingsgerichtheid

Ons bedrijf

Bij Ulamo geloven we erin dat wanneer onze medewerkers zich goed voelen, onze klanten dat ook zullen merken. Daar besteden we dan ook met zorg aandacht aan. Zo is de manier waarop we binnen Ulamo samenwerken heel belangrijk. We stropen met elkaar de mouwen op om samen het beste resultaat te bereiken. En hoewel de familie Te Pas aan de basis staat van dit bedrijf, zien we al onze 190 collega’s als onderdeel van de Ulamo-familie. ‘Behandel de ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden’ staat bij ons centraal. 

Ulamo bestaat inmiddels meer dan 60 jaar! Vandaag de dag is Ulamo onderverdeeld in een coatingdivisie en een metaaldivisie. Daarnaast is Sentimo -onder andere bekend van nationale tv reclame- de specialist in de radiatorbekleding voor de particuliere markt. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Ulamo?

Nikécreatief Ulamo December2022 149 (Groot)

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Bij Ulamo steken we graag de handen uit de mouwen. Dat moet ook wel, want we hebben mooie klanten die onze kwalitatieve producten graag zo snel en goed mogelijk ontvangen. Om die kwaliteit te leveren werken we bij Ulamo nauw samen. We zijn letterlijk en figuurlijk een schakel – we hebben elkaar nodig om tot een goed eindresultaat te komen. We werken hard, maar met plezier. Een grapje tussendoor is voor ons erg belangrijk!

Stage & afstuderen

Ulamo heeft als SBB erkend leerbedrijf ieder jaar ruimte voor studenten. We bieden de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Zo bieden we plekken voor diverse niveaus, van mbo-niveau tot universitair. 

BBL: werken & leren

Wil je graag werken en leren tegelijk? Dan biedt Ulamo meerdere BBL plekken aan in onder andere mechatronica, werktuigbouwkunde, plaat/constructie of logistiek. Bij ons doe je professionele werkervaring op, en haal je tegelijkertijd je diploma.

sbb

Om studenten beter te kunnen bereiken en jong talent te behouden is Ulamo aangesloten bij Stage.nu en Smarthub Achterhoek. Stage.nu verzorgt extra begeleiding en bijeenkomsten met andere studenten om jouw stage of afstudeeropdracht tot een succes te maken. Bij Smarthub kan je terecht voor interessante masterclasses als je stage loopt of afstudeert bij ons.

Staat er geen interessante stageplek, BBL plek of afstudeeropdracht tussen onze vacatures? Geen zorgen! Stuur gerust een open sollicitatie. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Nikécreatief Ulamo December2022 233

Een gezellig warm familiebedrijf dat vooroploopt in de branche

‘Simpel geniaal’ is een term die we bij Ulamo graag hanteren. Oplossingen hoeven niet moeilijk te zijn! Onze collega’s laten zich dan ook niet uit het veld slaan door iets wat niet zou kunnen, maar zoeken altijd verder naar hoe het wél kan. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je werk, dus kijk je zelf hoe iets mooier, anders, beter of sneller zou kunnen. Al deze stapjes samen maken dat we bij Ulamo altijd kijken naar verbeteringen en daardoor vooroplopen in onze branche.

In mijn werk vormen mijn collega’s en ik een schakel. Ik kan niet zonder de voorbereiders en ook niet zonder de afhalers. En zij niet zonder mij! Dat maakt dat we goed ons best doen voor een hele fijne samenwerking.
Benieuwd hoe het is om bij ons te werken?

Neem een kijkje!

Zowel in de fabriek als op kantoor heeft Ulamo verschillende disciplines. Om een beeld te geven van hoe het is om bij ons te werken, liepen wij een dagje door het bedrijf. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan de video hiernaast!

Nikécreatief Ulamo December2022 265 (Groot)

Kom erbij!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Bellen mag ook altijd!