Skip to main
Chiela Sentimo Mies Lageresolutie 3

Sentimo

Maak kennis met Sentimo. Om naast de B2B markt ook de consumenten te kunnen bedienen, is in 2008 Sentimo opgericht. Destijds met alleen radiatorbekledingen, maar inmiddels ook met meer innoverende producten.

Onder de naam Sentimo maken we metalen oplossingen om je huis mee te verfraaien. Dit is begonnen met radiatorbekledingen, waarmee men gemakkelijk een oude radiator een nieuwe moderne look kan geven. Inmiddels heeft Sentimo met succes ook The Cabinet, de airco ombouw en de Sage bijzettafel gelanceerd. Allemaal met de mogelijkheid om zelf te personaliseren in maat en kleur.

DSC 3479 1 (Groot)
De producten van Sentimo

Ontdek alle innoverende en stijlvolle producten voor in en om het huis.

Chiela Sentimo Maikemoodboards Hogeresolutie 6 (Groot)

Radiatorbekleding

Met een metalen radiatorbekleding is een oude radiator in een handomdraai om te toveren tot een designradiator. De bekleding wordt gemakkelijk met magneten bevestigd en zorgt voor een moderne look.

Met 3 verschillende uitvoeringen en meer dan 45 kleuren is de radiatorbekleding helemaal naar wens samen te stellen, zodat hij perfect aan kan sluiten bij het interieur. De handige configurator helpt bij dit proces en geeft de juiste instructies.

Sentimo Rdam 2020 96 (Large)

The Cabinet

De Cabinet is een klassieke vorm van radiatorombouw, maar dan in een modern jasje gestoken. Deze multifunctionele ombouw bedekt de radiator, en fungeert tegelijkertijd als stijlvol wandmeubel. Dit maakt hem perfect om mooie accessoires op te tonen.

Ook deze vorm van radiatorbekleding is helemaal naar wens samen te stellen. De klant bepaalt hierbij zelf de hoogte, lengte, diepte en kleur van het meubel.

Zelf samenstellen is ons motto. Daarom zijn al onze producten verkrijgbaar in meerdere varianten, maten en kleuren. Zo heeft de klant altijd een gepersonaliseerd product in huis dat helemaal bij hem of haar past.
Alex Evers, sales manager bij Sentimo
DSC 0247 (Groot)

Airco ombouw

Naast het bekleden van radiatoren, is het ook mogelijk om de buitenunit van een airco te voorzien van een stijlvol jasje. Airco's kunnen tegenwoordig zowel koelen als verwarmen, wat de aanschaf van deze apparaten erg aantrekkelijk maakt. Echter is de buitenunit vaak niet de meest aantrekkelijke toevoeging aan het huis. Met de airco ombouw van Sentimo wordt deze gemakkelijk weggewerkt.

Hij is verkrijgbaar voor zowel hangende en staande airco units en kan worden samengesteld in verschillende maten en kleuren.

Sentimo 6 Bewerkt (Groot)

Bijzettafel Sage

Met de bijzettafel Sage is het eerste officiƫle meubel toegevoegd aan het assortiment van Sentimo. Voor het design van deze bijzettafel is er samengewerkt met product designer Marc Th. van der Voorn. De uitkomst is een bijzettafel met een bijzondere mix van asymmetrische en hoekige vormen. Dit maakt hem tijdloos, uniek en passend in elk interieur.

Bijzettafel Sage is verkrijgbaar in 2 formaten en 19 verschillende kleuren.

Ontdek meer

Enthousiast geworden over Sentimo?

Ontdek meer

Enthousiast geworden over Sentimo?

Neem dan gerust een kijkje op de website. U vindt hier alles over de verschillende producten, tips, advies en inspiratie.