Skip to main
Nikécreatief Ulamo December2022 249
Ulamo metaal

Co-creatie en co-engineering

Ulamo Metaal heeft zich in de loop der jaren weten te onderscheiden door een zeer nauwe samenwerking met de klant op het gebied van productontwikkeling. We hebben de mooiste resultaten behaald door in een zo vroeg mogelijk stadium samen te werken aan innovatieve halffabricaten of eindproducten. 

Nikécreatief Ulamo December2022 246

Co-creëren doe je samen

Onze R&D-afdeling beschikt over de juiste kennis en middelen om een volwaardige sparringpartner voor u te zijn. Samen met u komen we tot de beste resultaten, van ontwerp tot eindproduct.

Door ons diverse machinepark kunnen wij het complete, gewenste product in eigen beheer ontwikkelen en produceren. We zijn hierbij niet afhankelijk van derden. De machines die wij in gebruik hebben bieden enorm veel vormvrijheid, dus laten we samen iets nieuws bedenken!

Nikécreatief Ulamo December2022 169

Samen tot een passend eindresultaat

De realisatie van een eindproduct bestaat uit meerdere denkfases. Na het denken moeten we ook gaan 'doen'. Een co-engineeringstraject zorgt voor een nauwe samenwerking tussen ons en onze klant. Hierdoor kunnen wij een adviserende rol spelen in keuzes van bijv. dikte van materiaal. Ook kunnen wij de benodigde technische tekeningen voor u in orde maken. 

Nikécreatief Ulamo December2022 187

Hoe kunnen we uw gewenste product zo efficiënt mogelijk maken?

Laten we onze technologie zo efficiënt mogelijk inzetten! Samen met u denken we na over het optimale maakproces van uw halffabricaat of eindproduct.