Cradle to Cradle

Dat Ulamo Coating als sinds 2002 volledig chroomvrij voorbehandeld weten de meeste mensen wel. Maar wist u ook dat onze producten geen stoffen bevatten uit de lijst met “banned chemicals”? Door producten te ontdoen van schadelijke stoffen worden ze namelijk geschikt voor hergebruik. Wel zo duurzaam!

Dit past precies in het gedachtengoed van Cradle to Cradle. Ondernemers die aan de slag willen met het verduurzamen van producten kunnen ervoor kiezen om zich Cradle to Cradle te laten certificeren. Dit houdt in dat elke grondstof die voor een product wordt gebruikt ook hergebruikt moet kunnen worden, zonder dat het waarde verliest.

We zien steeds meer klanten die onze producten deel uit willen laten maken van hun eigen Cradle to Cradle certificaat. Wij helpen daar natuurlijk graag bij. Ons verkoopteam staat voor u klaar om u van alle nodige informatie te voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Cradle to Cradle

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.