Skip to main
Kennisbank

Een offerte binnen 24 uur

Coating
Leestijd: 1 minuut

Wilt u gebruik te maken van een van onze diensten zoals poedercoaten, stralen of natlakken? Dan wilt u waarschijnlijk ook zo snel mogelijk de prijs hiervoor ontvangen. Bij Ulamo Coating voorzien we u graag in deze behoefte. Dat is waarom wij er naar streven om onze klanten altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dit is onder andere terug te zien in ons offerteproces. Door de soepele samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen en buiten onze organisatie kan alle benodigde informatie snel ingewonnen worden. Onze afdeling verkoop zorgt er vervolgens voor dat u binnen 24 uur na de aanvraag al een offerte op maat van ons ontvangt.

Hoe we dat zo snel doen? Dat leest u in ons uitgebreide stappenplan:

Stap 1

De klant heeft behoefte aan een offerte.

Stap 2

De klant stuurt digitaal zijn prijsaanvraag met alle benodigde informatie en tekeningen naar verkoopcoating@ulamo.nl.

Stap 3

Ulamo maakt een quick scan van de aanvraag en vraagt indien van toepassing extern informatie en de actuele condities op (denk bijvoorbeeld aan speciale poeder).

Stap 4

De afdeling verkoop calculeert met behulp van speciale, zelfontwikkelde webtool*, veelal in overleg met de afdeling productie, de te conserveren materialen. 

Stap 5

De afdeling verkoop werkt de calculatie uit in een offerte op maat aan de hand van de verkregen informatie.

Stap 6

De afdeling verkoop stuurt binnen 24 uur na de aanvraag haar klanten een offerte op maat.

 

Ook snel een offerte ontvangen? Stuur uw aanvraag naar verkoopcoating@ulamo.nl

Ulamo Offertebinnen24uur

* De ontwikkeling van de webtool is in samenwerking met verschillende bedrijven en ondersteuning van de provincie Gelderland tot stand gekomen.