Hoe Ulamo bijdraagt aan een continue verbetering van kwaliteit: onze kwaliteitslabels

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Ulamo Coating. Wij positioneren ons dan ook in de markt als een bedrijf dat kwaliteit levert middels een duurzaam coatingsysteem. Om een hoog kwaliteitsniveau te bereiken én te behouden maken we gebruik van verschillende kwaliteitssystemen en beschikken we over drie internationale keurmerken:

  • Qualicoat Seaside & GSB International
    Deze twee keurmerken zijn gericht op het coaten van aluminium. Er worden eisen gesteld aan de processen en producten, waardoor er een hoge kwaliteit kan worden behaald.
  • Qualisteelcoat
    Het kwaliteitslabel Qualisteelcoat is ontwikkeld voor het coaten van (verzinkt) staal en roestvaststaal. Ook hier worden eisen gesteld, om de kwaliteit van de processen en eindproducten te kunnen blijven verbeteren.

Continue verbetering
De kwaliteitssystemen worden voortdurend geanalyseerd. Op deze manier kunnen de processen altijd blijven verbeteren en worden de gestelde eisen up-to-date gehouden. Ulamo draagt hierdoor als licentiehouder bij aan een continue verbetering van de kwaliteitssystemen in Europa.

Controle op gestelde eisen
Afhankelijk van het soort kwaliteitslabel krijgt Ulamo Coating als gecertificeerde onderneming minimaal één tot twee keer per jaar een onaangekondigde controle door de keuringsinstantie. Er worden eisen gesteld aan o.a. fabrieksinstallaties, organische coatings, chemische voorbehandeling, processen en eindproducten. Hiernaast worden ook de metingen gecontroleerd die wij zelf uitvoeren tijdens het coatingproces en doormiddel van onderzoek in ons eigen testlaboratorium.

Zo blijven we scherp!
Wij vinden het belangrijk om aan al deze eisen te voldoen. De certificaten en keuringen zorgen er namelijk voor dat we scherp blijven en kwaliteit blijven leveren aan onze klanten. Hiermee behouden we het grote vertrouwen dat klanten in ons hebben.

Certificaten 2020:

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.