Coaten in de kleur van Cortenstaal

Cortenstaal is al geruime tijd in trek bij architecten en (tuin)ontwerpers. Deze warme roestkleur zorgt voor een unieke uitstraling, maar kent ook een aantal beperkingen. Bij vochtbelasting zorgt Cortenstaal voor roestwater dat vervolgens leidt tot vervuiling van met milieu. Daarnaast is Cortenstaal relatief duur materiaal en moeilijk te bewerken.

 

Een zeer geschikt alternatief is de Cortenlook 2.0 van Ulamo Coating, welke wij door middel van poedercoating kunnen aanbrengen op vele metaalsoorten.  Deze coating biedt een uitstekende bescherming en is daardoor ook toe te passen in een gebieden met zout beladen lucht. Met deze duurzame coating is het mogelijk om bijvoorbeeld aluminium of sendzimir staal de uitstraling te geven van Cortenstaal, waardoor dit toepasbaar is in vele situaties. Inmiddels hebben wij meerdere referentieprojecten mogen uitvoeren op het gebied van gevelbekleding en straatmeubilair.

 

Dit is echter één van de vele alternatieven die wij kunnen bieden. Ulamo  Coating kan metaal poedercoaten in een (groene) koperlook of in marmer uitstraling. Mocht u liever een ander effect nagebootst hebben, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook bij deze specials geldt dat wij werken met gegarandeerde levertijden.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan staat ons verkoopteam voor u klaar.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0315 688 688 of via email: verkoopcoating@ulamo.nl

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.