Skip to main
Nikécreatief Ulamo December2022 98
Vacature

Quality manager

 • 32 - 40 uur per week
 • HBO/WO
 • € 3.600 - €4.100,- per maand
 • Coating
 • Ulft

Haal jij voldoening uit het borgen van product-/proceskwaliteit en ben jij analytisch sterk? Wil jij jouw kennis inzetten om de kwaliteitsnormen te handhaven binnen ons bedrijf?
Dan is de functie van quality manager bij Ulamo Coating jou op het lijf geschreven!

De functie 

Als toonaangevend poedercoater staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Om een hoog kwaliteitsniveau in het coaten te behouden, maken we gebruik van verschillende kwaliteitssystemen en beschikken we over een aantal internationale keurmerken, zoals GSB, Qualisteelcoat en Qualicoat.

Als quality manager bij Ulamo Coating speel je een cruciale rol in het waarborgen en optimaliseren van de kwaliteit van de producten en processen op twee productielocaties.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van ons kwaliteitsmanagementsysteem.
Je voert interne en externe audits uit, identificeert verbetermogelijkheden en stuurt op continue optimalisatie van onze processen. Met jouw analytische vaardigheden en kennis van kwaliteitsmethodieken maak je concrete voorstellen en zorg je ervoor dat deze ook effectief worden geïmplementeerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren van kwaliteitsproblemen en zorg je dat eventuele klachten snel en adequaat worden afgehandeld.

Je maakt onderdeel uit van de QHSE afdeling. In deze functie geef je leiding aan twee medewerkers. Als onderdeel van de QHSE afdeling, lever je ook een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid en milieu.

De diversiteit in de functie zorgt voor veel afwisseling. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van de klant en aan de geldende regelgeving. Jij haalt voldoening uit het feit dat jouw inspanningen bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten en het succes van ons bedrijf!

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten als quality manager bij Ulamo Coating? Stuur dan je cv en motivatie naar ons toe. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Wat wij van jou verwachten om deze functie met plezier uit te oefenen:

 • Dat je hbo/wo werk-/denkniveau hebt;
  Zoals een hbo/wo opleiding in een technische richting.
 • Dat je ervaring hebt met kwaliteitsmanagement;
  Dit mag ook in een andere branche zijn dan de poedercoatindustrie;
 • Dat je analytisch bent en oog hebt voor detail;
  Voor het verzamelen, onderzoeken en interpreteren van data.
 • Dat je goed kunt communiceren en stevig in je schoenen staat;
  Je hebt contact met verschillende belanghebbenden inzake kwaliteitsissues zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Dat je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheerst;
  Dit is van belang i.v.m. onze klanten en de diverse kwaliteitsnormen.

Wat jij van ons kunt verwachten:

Een baan met uitzicht op vast dienstverband;
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen om lekker tot rust te komen;
Reiskostenvergoeding. €0,19 cent per km, al vanaf de eerste kilometer;
Een mobiel van de zaak;
Flexibele werktijden;
Een aantrekkelijke pensioenregeling via PMT, waarbij 2/3 van jouw premie wordt betaald door Ulamo
Ruimte voor ontwikkeling - iedere collega heeft een ontwikkelbudget van 800 euro per jaar;
Uitgebreide personeelsfeesten! Zo vieren we bijvoorbeeld alle jubilarissen uitgebreid, hebben we een feest in de zomer en met kerst, en 1 keer in de 2 jaar een groot personeelsfeest!
Fruit van de zaak.
Sollicitatieprocedure

Het verloop van je kennismaking met Ulamo in 4 stappen

stap 1
Solliciteren
stap 2
Eerste gesprek
stap 3
Tweede gesprek met een rondleiding door de fabriek
Stap 4
Contract
Nikécreatief Ulamo December2022 134

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Jouw focus ligt op het borgen van de kwaliteit. Je bespreekt metingen en kwaliteitscontroles met de afdeling, analyseert en maakt kwaliteitsproblemen inzichtelijk. Daarnaast ben je vraagbaak voor de afdeling sales t.a.v. klantvragen.
Verder voer je kwaliteitsoverleg en verzorg je relevante managementinformatie. In teamverband implementeer en borg je procesverbeteringen. Met als doel; het leveren van een kwaliteitsproduct!

Nikécreatief Ulamo December2022 72

Over Ulamo

Ulamo Coating is één van de meest toonaangevende poedercoaters van Nederland. Een combinatie van jarenlange ervaring, specifieke kennis en kunde én service op maat, dat is kortweg Ulamo Coating. Met prioriteit voor de hoogste kwaliteitseisen wat betreft voorbehandeling, geavanceerde coatingtechnieken en bedrijfsprocessen. Ulamo Coating is twee-laags coatingspecialist in één procesgang. Zij levert supersnel dankzij verschillende productie-units op diverse locaties. Met oog voor de mensen en het milieu binnen het bedrijf. Alles is er bij Ulamo Coating op gericht om continu kwaliteit te leveren met als doel de beste poedercoater van Nederland te zijn.

Nikécreatief Ulamo December2022 12
Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met

Rike of Carola