Skip to main
Nikécreatief Ulamo December2022 24
Vacature

Allround productiemedewerker

 • 36 - 40 uur per week
 • € 2.250,- per maand
 • Coating
 • Ulft

‘Wat ik leuk vind aan mijn werk als Productiemedewerker is dat we met onze collega’s eigenlijk één grote schakel vormen. Ik kan niet zonder de voorbereiders en zonder de afhalers, en zij ook niet zonder mij!’

De functie 

Als allround productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in ons productieproces. Jij bent onder meer verantwoordelijk voor het voorbehandelen, ophangen en afhalen van producten die gepoedercoat moeten worden. Je collega’s rekenen dus op je! Omdat we het belangrijk vinden dat onze collega’s elkaar kunnen ondersteunen, ben je allround inzetbaar.


De werkzaamheden bestaan uit het klaarmaken van binnengekomen producten voor behandeling en het zo efficiënt mogelijk ophangen en afhalen van producten. Je levert hierbij een actieve bijdrage aan de juiste ophangmethodes, je bewaakt de kwaliteit van de producten en je verpakt de producten volgens de wens van de klant. Je belangrijkste taken bestaan uit:

 • De producten in en uit manden plaatsen t.b.v. de voorbehandeling zowel handmatig als met behulp van een takel;
 • Inscannen van orders in het systeem;
 • Het ophangen van producten t.b.v. de spuitafdeling;
 • Het afhalen en inpakken van producten zodat dit onbeschadigd afgeleverd wordt bij de klant.

Wat wij van jou verwachten om deze functie met plezier uit te oefenen:

 • Dat je goed kunt samenwerken met verschillende collega’s
  In deze functie werk je heel nauw samen. Daarom is het voor deze functie van belang dat je open staat voor feedback van collega’s en samen tot een goed resultaat wil komen’
 • Dat je het niet erg vindt om fysiek zwaar werk te doen
  Onze producten kunnen soms best zwaar zijn. Hoewel we je zo veilig mogelijk laten werken, zul je af en toe moeten tillen
 • Dat je van aanpakken houdt
  Mouwen opstropen en aan de slag, dat is de werkwijze die Ulamo goed omschrijft
 • Dat je flexibel bent
  Jouw werk kan er elke dag opnieuw weer anders uit zien. Je moet een beetje flexibel zijn in je werkplek en de inhoud van je werk. Je zult je geen moment vervelen!

Maar, moet hier dan geen hele rij met functie-eisen staan? Nee. Bij Ulamo geloven we erin dat als je wilt werken, je kunt werken. Het is belangrijk dat je fysiek in staat bent om de hele dag te staan, maar daarnaast is er heel veel mogelijk wanneer je een gezonde werkinstelling hebt.

Wat jij van ons kunt verwachten:

Vanaf €2.100,- bruto per maand;
Een aantrekkelijke pensioenregeling via PMT, waarbij 2/3 van jouw premie wordt betaald door Ulamo
Fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband (parttime is ook bespreekbaar);
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen om lekker tot rust te komen;
Reiskostenvergoeding €0,19 cent per km, al vanaf de eerste kilometer;
Werken in dagdienst van 06:00 – 14:30 uur;
Ruimte voor ontwikkeling - iedere collega heeft een ontwikkelbudget van 800 euro per jaar;
Uitgebreide personeelsfeesten! Zo vieren we bijvoorbeeld alle jubilarissen uitgebreid, hebben we een feest in de zomer en met kerst, en 1 keer in de 2 jaar een groot personeelsfeest!
Fruit van de zaak.
Sollicitatieprocedure

Het verloop van je kennismaking met Ulamo in 3 stappen

stap 1
Solliciteren
stap 2
Gesprek op locatie
stap 3
Contract
‘Wat ik heel leuk vind aan mijn functie bij Ulamo, is dat ik regelmatig gevraagd word om mee te denken hoe we processen kunnen verbeteren. Zo heb ik met een andere collega een manier bedacht waarop we het inpakproces konden verbeteren!’
Nikécreatief Ulamo December2022 23

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Als productiemedewerker van Ulamo kun je heel veel diversietijd verwachten. Vind je het leuk om als allround medewerker op verschillende afdelingen ingezet te worden? Dan is deze baan iets voor jou. Je zult je geen moment vervelen!

Nikécreatief Ulamo December2022 174 (Groot)

Over Ulamo

Ulamo Coating is één van de meest toonaangevende poedercoaters van Nederland. Een combinatie van jarenlange ervaring, specifieke kennis en kunde én service op maat, dat is kortweg Ulamo Coating. Met prioriteit voor de hoogste kwaliteitseisen wat betreft voorbehandeling, geavanceerde coatingtechnieken en bedrijfsprocessen. Ulamo Coating is twee-laags coatingspecialist in één procesgang. Zij levert supersnel dankzij verschillende productie-units op diverse locaties. Met oog voor de mensen en het milieu binnen het bedrijf. Alles is er bij Ulamo Coating op gericht om continu kwaliteit te leveren met als doel de beste poedercoater van Nederland te zijn.

Nikécreatief Ulamo December2022 12
Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met

Rike of Carola