De schone en slimme fabriek van Ulamo Coating

Ulamo Coating: De Gelderse fabriek van de toekomst

 

Op 14 januari 2019 heeft Oscar Rutten (Managing Director) namens Ulamo Coating een prijs in ontvangst genomen op het Huis der Provincie in Arnhem. Hiermee is Ulamo Coating één van de vier Achterhoekse bedrijven die elk € 200.000 hebben ontvangen van de provincie Gelderland.

 

Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland, overhandigt de cheque aan Oscar Rutten

 

Zeven ondernemers met Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland.

 

Ulamo Coating  heeft meegedaan in een tender voor de Gelderse Fabriek van de Toekomst. Met deze tenderregeling investeert Provincie Gelderland in moderne industrielocaties. Daar waar ze de nieuwste technologie toepassen, materialen hergebruiken en de vakmensen van morgen opleiden. Gedeputeerde Michiel Scheffer: We hebben in Gelderland 8.000 maakbedrijven die zorgen voor 100.000 banen. We willen deze bedrijven helpen de stap naar de industrie 4.0 te maken. Een slimme en schone industrie waarin de afval de nieuwe grondstof is. De schoorsteen er af, 3D printers en robots er in!’.

 

Meer informatie is te vinden op de website van Provincie Gelderland:

https://www.gelderland.nl/7-winnaars-Gelderse-fabriek-van-de-toekomst

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.