Review Straatman

Bart Peters (bedrijfsleider) van Straatman over Ulamo

Wij zien Ulamo als specialist in het poedercoaten van aluminium die hun complete proces van chroomvrij voorbehandelen en poedercoaten goed beheerst.”

Bart Peters:

Wij kenden Ulamo vanuit de regio en vroegen in 2014 voor het eerst een offerte aan. De prijs die ze toen offreerden was marktconform. Toch duurde het nog tot 2016 voordat we de stap hebben gezet om samen te werken. In het begin waren de projecten wat kleiner en daarop voerden we onze eigen  kwaliteitsmetingen uit volgens Quali(steel)coat. Er kwamen nul fouten uit de bus bij die eerste 10 projecten.

Met zulke testresultaten durfden we een groter project aan Ulamo te geven; het poedercoaten van 3.000 meter hekwerk bestemd voor twee gerenoveerde flatgebouwen in de Randstad. Zo dicht bij de kust is er goede corrosiebestendigheid noodzakelijk.

Inmiddels is de samenwerking uitstekend en zijn we overtuigd van de kwaliteit. Wij zien Ulamo als specialist in het poedercoaten van aluminium die hun complete proces van chroomvrij voorbehandelen en poedercoaten goed beheerst. Omdat chroomvrij voorbehandelen toch beter is voor de gezondheid, is dat zeker van toegevoegde waarde voor de maatschappij.

Wat natuurlijk ook telt bij onze gezamenlijke projecten is de kwaliteit van het materiaal dat wij aanleveren. Extrusieprofielen, panelen en hekwerken maken wij op maat en de kopse kanten worden geborsteld en ontbraamd. Kortom; ze zijn van uitstekende kwaliteit als Ulamo ze ontvangt. Straatman is EN 1090 gecertificeerd voor staal en aluminium en wij leveren een hoog kwaliteitsniveau aan al onze bouwklanten.”

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.