Review Sorba

Jan Jansen (supply chain manager) van Sorba over Ulamo

“Wij hebben al een twintigjarige relatie met Ulamo en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Als wij iets willen poedercoaten, sturen we rekenbladen met daarop exact vermeld wat we hebben willen. Zelfs de prijs rolt eruit omdat we werken met hun kengetallen. Normaal gesproken, kunnen we uitgaan van een week doorlooptijd. Zijn de aantallen erg groot, en dat komt voor, dan kunnen we in goed overleg de orders opknippen. Maar Ulamo is soms ook in staat twee dagen vol voor ons te produceren.

Sorba werkt intensief samen met architecten. Het hangt ervan af wat de architect bedenkt of we veel of weinig met Ulamo samenwerken. Daardoor fluctueert de jaarlijkse omzet. Ik waardeer de enorme flexibiliteit die de mensen bij Ulamo aan de dag leggen, de korte lijnen en eerlijke communicatie. Als er een keer een levertijd uitloopt of er speelt iets anders, dan wordt dat op tijd besproken. Eigenlijk komen we er samen altijd uit.

Nederland,  Engeland  en Duitsland zijn onze belangrijkste afzetgebieden. Dat Ulamo chroomvrij voorbehandelt en dit proces uitstekend beheerst, zien sommige van onze klanten als voordeel.”

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.