Review Panelen Holland

Johan Bakker (hoofd bedrijfsbureau) van Panelen Holland over Ulamo

“Zo’n 4 jaar geleden moesten we op zoek naar een andere poedercoater en zijn via het internet bij Ulamo terechtgekomen. Wij willen alleen werken met gecertificeerde bedrijven en omdat Ulamo alle certificaten zoals Qualicoat en Qualisteel bezit, namen we contact op.  Omdat de testorders goed verliepen, konden we met Ulamo als vaste leverancier voor het poedercoaten van onze producten verder.

In de eerste instantie waren we toch wat sceptisch over chroomvrij voorbehandelen. Omdat onze vorige poedercoater nog de ‘oude’ methode hanteerde, waren we deze nieuwe manier van voorbehandelen niet gewend. Daar kwam nog bij dat we in vakbladen nogal uiteenlopende verhalen hadden gelezen, waardoor we onze twijfels hadden over de kwaliteit.

Maar eerlijk is eerlijk, het chroomvrij voorbehandelen heeft Ulamo, boven verwachting, goed in de vingers, want tot dusver hebben we geen klachten hierover. Bovendien geeft Ulamo garantie op de kwaliteit, waar onze projecten binnen vallen, wat geruststellend is. Naast deze garantie voor de kwaliteit sluit het chroomvrij behandelen mooi aan bij onze MVO-gedachte. Milieu en duurzaamheid maken namelijk een wezenlijk deel uit van onze bedrijfsvoering- en filosofie. Al in 2010 behaalde ons bedrijf het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Prestatieladder!

Kortom, Ulamo is gewoon een goed bedrijf met de juiste mensen op de juiste plaats en wij waarderen de snelle levertijd, korte lijnen en goede kwaliteit. Natuurlijk is er wel eens afkeur, maar als je dat afzet tegen de jaarafname is dat te verwaarlozen. Komt het een keer voor, dan lossen ze het bij Ulamo prima op.”

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.