Review Bennis Arnhem B.V.

Frits Meier (eigenaar) van Bennis over Ulamo

“We zijn erg tevreden over de levertijden die Ulamo aan de dag kan leggen en ook over de kwaliteit. Die twee factoren gaan wat ons betreft hand in hand.”

Frits Meier:

“Begin jaren 90 zijn we met Ulamo als poedercoatpartner in zee gegaan. We zijn tussendoor even weggeweest, maar inmiddels zijn we ook alweer zo’n 20 jaar terug. Over de levertijden die Ulamo aan de dag kan leggen en over de kwaliteit zijn we uitermate tevreden. Die twee factoren gaan wat ons betreft hand in hand. Op tijd leveren speelt bij onze klanten in de retailbranche een cruciale rol. Kunnen wij niet aan onze verplichting voldoen, dan riskeren we forse claims.

Inmiddels werken wij in een soort van treintje met Ulamo. Op dinsdag worden producten opgehaald én gelijktijdig krijgen wij een levering. Erg fijn dit haal-en brengsysteem ineen.

Omdat we al zo lang met Ulamo samenwerken, kennen we medewerkers bij naam. Met andere woorden; we weten waar we moeten zijn. Ook omdat de lijnen kort zijn, kan er altijd wel wat geregeld worden als er een ‘spoedje’ is.

Ulamo zou ik van harte aanbevelen aan bedrijven die een kwaliteitspoedercoater nodig hebben. Laatst nog gedaan trouwens en volgens mij gaat er bij dit bedrijf iemand van Ulamo langs.”

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.