Werken bij

De Ulamo Groep staat voor kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat zijn ook de waarden waarin onze medewerkers zich herkennen.
Ulamo Groep bestaat uit Ulamo Metaal, Ulamo Coating en Sentimo. Bij de drie bedrijven werken zo’n 180 medewerkers.

Word jij onze collega?

Wij maken graag kennis met enthousiaste mensen die ons bedrijf willen versterken. Ben jij iemand die zich volledig wil inzetten en een bijdrage wil leveren aan de groei van een van onze betrouwbare, degelijke, gezellige en innovatieve bedrijven?

Nieuwsgierig?

Bekijk dan direct de vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een open sollicitatie kun je sturen naar Carola Steentjes; c.steentjes@ulamo.nl

Stages & afstuderen

Wil je graag stagelopen of afstuderen bij Ulamo? Laat het ons dan weten! Elk half jaar zet Ulamo nieuwe opdrachten uit voor diverse opleidingen. Tevens neemt de Ulamo Groep deel aan de Innovatiehub CIVON en zijn we lid van de Smarthub Achterhoek.

In de Innovatiehub CIVON werken zes Achterhoekse bedrijven intensief samen met studenten aan verbeter- en innovatieprojecten. De zes bedrijven zijn: Civon, Exerion, Metaflex Doors, Ottevanger Milling Engineers, Stanstechniek Gaanderen BV en Ulamo Groep. Het doel van Innovatiehub CIVON? In een creatieve omgeving ervaring koppelen aan up-to-date kennis om zo actiever te verbeteren en sterker te innoveren.

De Smarthub Achterhoek is een platform voor stagaires, afstudeerders en starters in de Achterhoek. Meer dan 100 organisaties zijn hierbij aangesloten. Bekijk op hun website de vacaturebank voor alle stages/afstudeeropdrachten. Daarnaast heb je als student ook de mogelijkheid om via ons deel te nemen aan het Smarthub Talent Programm.

Meer lezen over afstudeer- en stagemogelijkheden binnen CIVON of Smarthub? Ga naar www.stage.nu of www.smarthub.nl of neem contact op met Carola Steentjes. Bel 0315-688688 of e-mail: c.steentjes@ulamo.nl.

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.