Diensten

Natlakken

Bij Ulamo Coating kunt u kiezen tussen poedercoaten en natlakken. In onze natlakruimte hangt een railsysteem, waardoor onze natlakspuiters meerdere materialen achter elkaar kunnen natlakken. Dit ophangsysteem maakt het ook mogelijk om zwaardere producten te natlakken.

Wat is natlakken?

Net zoals poedercoaten is natlakken een bewerking die uw product verfraaid en tegelijkertijd beschermt tegen corrosie. Er wordt een dunne verflaag aangebracht in elke wenskleur (RAL). Dat spuiten van de verflaag gebeurt handmatig. Na het natlakken moet het product de tijd krijgen om uit te harden.

Natlakken voor de gasmeterindustrie

In de loop der jaren hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd van producenten in de gasmeterindustrie. Hun gasmeters worden bij Ulamo Coating genatlakt. Het natlakken vindt plaats in een speciale spuitcabine onder gecontroleerde omstandigheden.

Maximale afmeting bij natlakken

1700 x 1000 x 1000 mm
De maximale capaciteit wordt beperkt als maximale lengte-, breedte- of dieptematen worden bereikt.
Meer weten over poedercoaten en de voordelen ten opzichte van natlakken? Bel ons op 0315 – 688 688

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.