Diensten

Poedercoaten kan bij wijze van spreken iedereen. Maar op de juiste én milieuvriendelijke manier chroomvrij voorbehandelen, is een proces dat wij al ruim 15 jaar in de vingers hebben. Waarom wij zo voortvarend met chroomvrij voorbehandelen aan de slag zijn gegaan? Omdat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen.

Korte doorlooptijden

Voor vaste klanten realiseren we een doorlooptijd van 3 dagen. Dat kan omdat we met hen werken op basis van vooraankondiging. Vandaar zo’n snelle levering! Lukt het niet producten van tevoren aan te melden, dan leveren we binnen 5 dagen. Vergelijk die doorlooptijd gerust met de levertijd van andere poedercoaters.

Gegarandeerde levering

Levertijden zijn bij ons gegarandeerd. Dat betekent dat u uw producten afhaalt of laat afleveren op de door u bevestigde datum en tijdstip. Als extra service krijgt u een e-mail als de producten gereed zijn; de zogenoemde Ulamo Coating gereedmelding.

Welke behandelingen voert Ulamo Coating uit?

Poedercoaten

Bij Ulamo Coating krijgt u altijd coatings op maat. Bij buitentoepassingen gebruiken we poeders die zijn voorzien van het Qualicoat en/of GSB-keurmerk. Wij horen graag van u welke omgevingsfactoren een rol gaan spelen. Ulamo Coating adviseert, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit.
Meer informatie over poedercoaten

Chemisch voorbehandeling

Voor poedercoaten is een optimale voorbehandeling de absolute basis voor het leveren van een kwaliteitsproduct. Chroomvrij voorbehandelen doen wij al sinds 2002. Die ervaring telt!
Meer informatie over chemisch voorbehandelen

Mechanische voorbehandeling

Door op de juiste manier te stralen ontstaat een schoon, ruw basismateriaal met een goed ankerpatroon. Bij Ulamo Coating is het sinds jaar en dag een beproefde en effectieve voorbehandeling.
Meer informatie over mechanisch voorbehandelen

Schooperen

Met schooperen, metalliseren of zinkspuiten is het metaal beter bestand tegen roest en oxidatie. Ulamo Coating adviseert schooperen als de producten een buitentoepassing hebben.
Meer informatie over schooperen

Natlakken

Net als poedercoaten is natlakken een bewerking die uw product verfraaid en tegelijkertijd beschermt. Natlakken doen wij voor klanten in de gasmeterindustrie.
Meer informatie over natlakken

Kwaliteit als uitgangspunt

Bij alles wat we doen, zetten we in op kwaliteit en dat begint al bij binnenkomst van de producten. Ulamo Coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingsystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten.